Home Zakenvrouwenclub
Thumbnail for Zakenvrouwenclub

Zakenvrouwenclub

AfbeeldingAfbeelding

Zakenvrouwenclub Lezersactie

Speciaal voor de lezers van Zakenvrouwenclub Magazine biedt Nidum Boetiekhotel een korting aan van 10% per overnachting. De code uit het magazine is in te vullen op de website, bovenin de balk met de gewenste datum. In de laatste stap van het boeken kun je een ontbijt bijboeken en eventuele andere wensen kenbaar maken. De code is niet geldig tijdens de feestdagen en de korting wordt alleen op de overnachting toegepast.

Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact op via info@nidumboetiekhotel.nl.

Ovum lezersvoordeel
Bij restaurant Ovum ontvang je een gang gratis in combinatie met een overnachting. Lees hieronder meer over het voordeel voor Zakenvrouwenclub Magazine lezers.

Restaurant Ovum

Maak je overnachting compleet met de culinaire beleving van Ovum. Het inpandige restaurant heeft sinds de opening in 2021 al twee keer in zowel de Lekker500 als de culinaire lijst van Gault&Millau gestaan. Via de website van Ovum kun je een tafel reserveren.

Lezersvoordeel
De lezers van Zakenvrouwenclub Magazine¬†ontvangen bij het reserveren van een diner bij een overnachting een gang extra. Vul bij de online reservering bij ‘opmerkingen’ Arrangement Zakenvrouwenclub in, en je ontvangt de extra gang gratis. Dit betekent de vierde gang gratis bij een driegangenmenu of de vijfde gang gratis bij een viergangenmenu.

AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Nidum, house of inspiration

Nidum Boetiekhotel bevindt zich in het monumentale Arsenaal in Grave, waar ook Nidum is gevestigd. De shops en showrooms van dit house of inspiration bieden een bijzondere beleving op het gebied van interieur, lifestyle, design en kunst. Je kunt je overnachting dus niet alleen uitbreiden met een diner bij Ovum, maar ook met een inspirerend bezoek aan het naastgelegen inspiratiecentrum.

Nidum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Blijf op de hoogte van events en nieuws door je in te schrijven op de nieuwsbrief en door @nidumnl te volgen op social media.