Home Veelgestelde vragen

Over het hotel

De suites van Nidum Boetiekhotel zijn te boeken via de website. Wij waarderen het je via onze eigen website boekt, daarom bieden we je hier een voordeliger tarief aan! Deze gereduceerde prijzen zijn direct via de website te boeken. De korting is al verwerkt, er is geen code nodig. Lukt het niet om online te boeken? Neem dan contact met ons op.

Alle hotelkamers zijn voorzien van verschillende luxe faciliteiten. Op deze website is te zien welke eigenschappen iedere suite heeft. Je vindt hier alle suites van Nidum Boetiekhotel.

Inchecken kan tussen 15.00 en 18.00 uur. We stellen het op prijs als je vooraf aangeeft hoe laat je verwacht in te checken. Lukt het niet om binnen deze tijden in te checken? Neem dan even contact met ons op.

Uitchecken kan van 7.30 tot 10.00 uur. Op zondag kun je uitchecken tot 11.00 uur. Vergeet niet de toegangspas in te leveren.

Momenteel kun je overnachten in Nidum Boetiekhotel van donderdag tot en met zondag.

Als je overnacht bij Nidum Boetiekhotel kun je culinair genieten bij Ovum, het inpandige restaurant. Combineer je overnachting met lunch, diner of borrel bij het sfeervolle restaurant. Sinds de opening in 2021 stond Ovum al twee keer in zowel de Lekker500 als de culinaire gids van Gault&Millau. Reserveren kan via de website van Ovum, daar vind je ook de huidige menukaart.

Toegankelijkheid

Nidum Boetiekhotel is een onbemand hotel. Dat betekent dat er alleen tijdens het in- en uitchecken personeel aanwezig is. Je wordt ontvangen via de entree van restaurant Ovum aan de Sint Jorisstraat 32. Een medewerker zal je dan voorzien van een toegangspas, waarmee de suitedeur kan worden geopend en de tussendeuren naar de suite. Tijdens de openingstijden van het restaurant is er altijd iemand beschikbaar om je vragen te beantwoorden.

Nidum Boetiekhotel bevindt zich op de bovenste verdieping van het monumentale Arsenaal in Grave. Het rijksmonument is niet voorzien van een lift, waardoor personen in een rolstoel helaas niet het hotel kunnen bereiken. Mocht je minder goed ter been zijn, maar wel met de trap omhoog kunnen gaan, neem dan even contact met ons op. We kijken graag met je mee welke kamer het best bij jouw mobiliteit past.

Het parkeerterrein dat naast het Arsenaal ligt, biedt de mogelijkheid om zeer dichtbij te parkeren. Dit terrein is te bereiken (vanaf de N324) via de zijstraat aan de Trompetterstraat, rechts net voor Mary Chand.

Bekijk hier een kaart met de parkeermogelijkheden. Let op: er zijn diverse blauwe zones, waar je van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur maximaal twee uur mag parkeren (met een parkeerschijf).

Ontbijt

Tijdens je overnachting kun je kiezen voor een heerlijk ontbijt dat wordt verzorgd door Ovum, het inpandige restaurant op de begane grond. Nidum Boetiekhotel zet zich in voor een no waste policy. Daarom ontvang je een ontbijtkaart, waarop je aan kan geven wat je graag wil eten en hoe laat. Zo proberen we jouw verblijf niet alleen zo prettig mogelijk te maken, maar ook te zorgen voor zo min mogelijk waste. Het ontbijt is niet inbegrepen en kan worden gereserveerd tijdens de boeking.

Nee, het ontbijt dient apart te worden gereserveerd bij de overnachting. De kosten zijn 27,50 euro per persoon. Dit is inclusief een glas cava.

Wanneer je voor een ontbijt hebt gekozen, ontvang je een ontbijtkaart. Hierop kun je aangeven wat je graag wil eten en hoe laat. Zo proberen we jouw verblijf zo prettig mogelijk te maken! Het ontbijt wordt geserveerd tussen 7.30 en 10.00 uur, op zondag kun je ontbijten tot 11.00 uur.

Nidum Boetiekhotel verzorgt geen roomservice. Het is een onbemand hotel, waar alle kamers zijn voorzien van een minibar. Heb je wensen tijdens je verblijf? Neem dan contact met ons op, we kijken graag wat er mogelijk is!

De suites

Nidum Boetiekhotel heeft zes suites, waarvan vier Luxe Design Suites, één Luxe Cosy Design Suite en één Luxe Family Design Suite. Je leest hier meer informatie over alle hotelkamers.

De zes hotelkamers van Nidum Boetiekhotel zijn ingericht door verschillende interieurontwerpers:

Suite 001: ME Design & Interior
Suite 002: Feran Thomassen
Suite 003: Thomas de Gier
Suite 004: Nathalie van Noordenne en Lonneke van der Weyden
Suite 005: Kees Marcelis
Suite 006: Linda Pol

Lees meer over de ontwerpers en hun visie over de suites op deze pagina.

Nidum Boetiekhotel is rookvrij, daardoor is het niet toegestaan om te roken op de kamer. Mocht je je hier niet aan houden, dan zullen wij genoodzaakt zijn om kosten in rekening te brengen.

Nidum Boetiekhotel is ingericht met de collecties van partner van Nidum, het house of inspiration dat zich ook in het monumentale Arsenaal bevindt. Op deze website vind je per kamer de partners die een bijdrage hebben geleverd.

In de suites vind je ook verschillende accessoires en andere producten die verkrijgbaar zijn in Nidum Store, waaronder de verzorgingsproducten van Karmameju. Zo neem je de beleving van je monumentale overnachting mee naar huis!

Arrangementen

Via Quality Lodgings kun je een arrangement boeken inclusief diner. Nidum Boetiekhotel werkt aan meer arrangementen. Om op de hoogte te blijven kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Heb je zelf wensen of ideeën? Neem dan contact met ons op.

Voor gasten die in restaurant Ovum trouwen is het mogelijk om te overnachten in de suites van Nidum Boetiekhotel. Neem contact op met Ovum om deze overnachting te boeken, en eventuele gasten ook van een kamer te voorzien.

Ovum, het inpandige restaurant, verzorgt de culinaire beleving. Sinds de opening in 2021 stond Ovum al twee keer in zowel de Lekker500 als de culinaire gids van Gault&Millau. Reserveren kan via de website van Ovum, daar vind je ook de huidige menukaart. Je kunt een reservering plaatsen via de website van Ovum. We hopen in de toekomst hier arrangementen voor aan te kunnen bieden.

Overige vragen

Nidum Boetiekhotel is aangesloten bij Quality Lodgings. Quality Lodgings is een collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, waar authentieke gastvrijheid én culinair genieten één op één samen gaan. Quality Lodgings is altijd op zoek naar nieuwe hotel parels.  Elk van deze handpicked hide-aways zijn een genot voor alle zintuigen. Zowel op culinair vlak, als op het gebied van interieur, omgeving en heerlijk slaapcomfort.

In Nidum Boetiekhotel zijn honden welkom! Let op: dit is niet mogelijk op alle kamers. Dit is aangegeven op de pagina van de kamer.

Nidum Boetiekhotel beschikt over één kinderbedje. Op verzoek kunnen wij deze plaatsen. Let op: dit is niet mogelijk op alle kamers. Dit is aangegeven op de pagina van de kamer.

Nidum Boetiekhotel beschikt over één extra bed. Op verzoek kunnen wij deze plaatsen. Let op: dit is niet mogelijk op alle kamers. Dit is aangegeven op de pagina van de kamer.

De designsuites van Nidum Boetiekhotel vormen een mooie locatie voor een fotoshoot. Heb je interesse om (één van) onze suites te gebruiken als fotografielocatie? Neem dan contact met ons op.