Home Suite 006
Afbeelding

Luxe Design Family Suite

Suite 006 is de Family Suite van Nidum Boetiekhotel. De grootste kamer heeft een chique bedstee met ruimte voor twee personen. De zachte materialen en kleuren geven de suite een chique uitstraling. Vanuit het vrijstaande bad kun je televisie kijken of genieten van de monumentale details die tot hoog in de nok van de kamer te zien zijn.

Luxe faciliteiten

Naast een comfortabel bed en een bedstee met knisperend linnen biedt Suite 006 moderne faciliteiten waaronder een flatscreen televisie, climate control, gratis wifi en een minibar met verfrissingen. De suite heeft niet alleen een vrijstaand bad, maar ook een regendouche. De skin- en haircare van het Deense lifestylemerk Karmameju maken het luxegevoel compleet.

Zie jij jezelf al ontspannen in de monumentale sferen van het Arsenaal? Boek dan deze kamer en ervaar het zelf!

Afbeelding
Afbeelding

Unieke eigenschappen

  • Suite 003 is 55 m2 en geschikt voor maximaal vier personen
  • Tweepersoonsbed en een bedstee voor twee personen
  • Vrijstaand bad, regendouche, wastafel, toilet, föhn en verzorgingsproducten van Karmameju
  • QLED Televisie met Control4 touchscreen afstandsbediening en een hoogwaardig geluid van Bang&Olufsen

Overige eigenschappen

  • Climate control
  • Koffiezetapparaat, waterkoker en koffie en thee van SMIT&DORLAS
  • Minibar met verfrissende dranken en kleine snacks
  • Kluis

Optioneel: In Suite 006 is een babybedje en een extra bed bij te boeken.

 

 

Afbeelding
Afbeelding

Nidum partners

De Nidum partners die aan deze kamer hebben meegewerkt zijn:
AEQUINOX, Airspot, Cosentino, Geberit, Hans Grohe, JAB AnstoetzKeijser&CoMarike, Mr-Beau, Nidum StoreSMIT&DORLAS en Veracious.

Daarnaast vind je ook de luxe producten terug van:
Bang&Olufsen, Dutch Walltextile Co, Karmameju, Max View en The Collectie.

Het design

Suite 006 is ontworpen door Linda Pol, met als resultaat een Family Suite met een luxe en ontspannen uitstraling. Door de creatieve plaatsing van een ruimte achter een stijlvolle wand, biedt de suite ruimte voor twee extra gasten. De badkamer ademt luxe dankzij het vrijstaande bad, de glazen wanden en de keuzes in materiaal. “Je ziet er warme tinten als beige, brons en roze. In de badkamer hebben we gebruik gemaakt van wandbekleding met een uitgesproken beadering. Verder hebben we de ruimte aangevuld met diverse behangsoorten.”

Afbeelding
Afbeelding

Zachte sfeer

Behalve de materialen en kleuren, zorgt ook de verlichting voor een zachte sfeer. Aan beide zijdes van de suite zorgen de monumentale ramen voor een mooie lichtinval. “Ik hou van indirect strijklicht en heb dat in deze suite ook toegepast. Op het moment dat de dag overgaat in de avond, maakt de kamer een transformatie door. Dankzij de verlichting krijg je dan een heel andere beleving.”

De designer

Linda Pol is klassiek geschoold aan de Kunstacademie Artez Kampen. Zij staat geregistreerd in het Architectenregister. Jarenlang werkte zij voor een Nederlands interieurbouwbedrijf, aan (inter)nationale opdrachten. Inmiddels is Linda al enige tijd werkzaam met een klein team vanuit haar eigen bureau en heeft een goed netwerk opgebouwd, waarmee zij samenwerkt op het gebied van technisch ontwerp en realisatie.
Studio Linda Pol zoekt altijd naar de juiste invalshoek: of het nu het pand, de locatie, de opdrachtgever, of een combinatie daarvan is; alles bevat een verhaal. Het vertalen en uitdragen van dit verhaal in het interieur is hun passie, of het nu een privéwoning is of een zakelijke interieur. Met de juiste combinatie van materialen en kleuren geven zij de ruimte de identiteit en elegantie die het nodig heeft. Stoer uitdagend, maar ook graag een tikje speels.

Afbeelding

Boek deze kamer nu

Wil jij overnachten in deze luxe familiesuite met de chique bedstee? Boek dan Suite 006 via de onderstaande button. Je wordt doorverwezen naar ons reserveringssysteem, waar je de kamer kunt boeken. Daar kun je ook kiezen voor eventuele upgrades en een ontbijt.