Home Suite 005
Afbeelding

Luxe Design Suite

Ontwerper Kees Marcelis zorgt in Suite 005 direct voor een bijzondere entree. De lange oranje gang leidt je naar de kamer met een vrijstaand bad en twee zitjes bij de ramen die je uitzicht bieden over de grote binnentuin. Ook in deze suite worden ontspanning en design gecombineerd.

Luxe faciliteiten

Naast een comfortabel bed met knisperend linnen biedt Suite 005 moderne faciliteiten waaronder een flatscreen televisie, climate control, gratis wifi en een minibar met verfrissingen. De suite heeft niet alleen een vrijstaand bad, maar ook een regendouche. De skin- en haircare van het Deense lifestylemerk Karmameju maken het luxegevoel compleet.

Zie jij jezelf al ontspannen in de monumentale sferen van het Arsenaal? Boek dan deze kamer en ervaar het zelf!

Afbeelding
Afbeelding

Unieke eigenschappen

  • Suite 005 is 29 m2 en geschikt voor maximaal twee personen
  • Tweepersoonsbed
  • Vrijstaand bad, regendouche, wastafel, toilet, föhn en verzorgingsproducten van Karmameju
  • QLED Televisie met Control4 touchscreen afstandsbediening en een hoogwaardig geluid van Devoonsounds

Overige eigenschappen

  • Climate control
  • Koffiezetapparaat, waterkoker en koffie en thee van SMIT&DORLAS
  • Minibar met verfrissende dranken en kleine snacks
  • Kluis

Optioneel: In Suite 005 is een babybedje bij te boeken.

 

Afbeelding
Afbeelding

Nidum partners

De Nidum partners die aan deze kamer hebben meegewerkt zijn:
AEQUINOX, Airspot, BY EVE Light Design, Douglas&Jones, Geberit, Hans Grohe, JAB AnstoetzKeijser&CoMarike, Mr-Beau, Nidum Store, Orac DecorSMIT&DORLAS en Your Walls.

Daarnaast vind je ook de luxe producten terug van:
Devoonsounds, Karmameju en The Collectie.

Het design

Suite 005 is ontworpen door Kees Marcelis, die eerder al met zijn team het ontwerp maakte van de nieuwe entree van Nidum. “Hierna mochten we beginnen aan één van de zes hotelkamers. Mijn keuze viel meteen op de kamer met uitzicht op de prachtige binnentuin. Ik kan mij goed voorstellen dat wijlen collega Jan des Bouvrie voor dit gebouw en deze plek is gevallen.
Als ontwerper begin je met kijken naar de ruimte en de uitdagingen die deze met zich meebrengt. In dit geval waren het de hoge borstweringen die uitzicht op de binnentuin vanuit het bed zouden belemmeren. De opdracht zag ik ook een beetje als competitie, waardoor ik direct bij binnenkomst in de hotelkamer op zoek ging naar een woweffect.”

Afbeelding
Afbeelding

Spannend lijnenspel

Zodra je de kamer betreedt schieten de indirecte lichtlijnen aan, wat zicht geeft op een lange oranje gang met uitzicht op het vrijstaande bad. De 3D wandbekleding met de indirecte verlichting zorgen voor een versterking van het woweffect. In het midden van de gang is de ingang van het toilet en douche. Aan het einde van de gang, wanneer het bad is bereikt, opent de rest van de kamer zich. Daar komt ook de verhoging in beeld waar het bed op geplaatst is. Het is zo mogelijk gemaakt om vanuit het bed te kunnen genieten van het uitzicht op de binnentuin.
“Met dank aan Vera Rutten van mijn studio en alle toeleveranciers.”

De designer

Studio Kees Marcelis is een studio voor architectuur, interieur en vormgeving. Met zijn oog voor detail kan Kees Marcelis iets bijzonders ontwaren in het alledaagse. Samen met zijn team weet hij je mee te nemen in zijn wereld door goed te kijken, te luisteren en te schetsen. Aan het begin van zijn carrière begon hij aan de binnenkant van een gebouw als interieurarchitect, inmiddels is hij ook naar buiten getreden en ontwerpt hij samen met het team van Studio Kees Marcelis complete gebouwen. Zijn ervaring als interieurarchitect neemt hij nog altijd mee in zijn ontwerpen: hij ontwerpt altijd van binnen naar buiten.

Foto Kees: Marieke Dijkhof

Afbeelding

Boek deze kamer nu

Wil jij overnachten in deze luxe suite met een echt hotel chique uitstraling? Boek dan Suite 005 via de onderstaande button. Je wordt doorverwezen naar ons reserveringssysteem, waar je de kamer kunt boeken. Daar kun je ook kiezen voor eventuele upgrades en een ontbijt.