Home Suite 004
Afbeelding

Luxe Cozy Design Suite

Suite 004 is de kleinste suite van Nidum Boetiekhotel, maar voorzien van het groot comfort met een luxe bed en een inloopdouche met regendouche. Vanuit het zitje geniet je van een heerlijk uitzicht, op de grote binnentuin en het park op de kat. In deze suite staat kunst centraal. Zelfs op het kleinste kamertje is een origineel kunstwerk te zien.

Luxe faciliteiten

Naast een comfortabel bed met knisperend linnen van Four Leaves biedt Suite 004 moderne faciliteiten waaronder een flatscreen televisie, climate control, gratis wifi en een minibar met verfrissingen. De suite heeft een regendouche en de skin- en haircare van het Deense lifestylemerk Karmameju maken het luxegevoel compleet.

Zie jij jezelf al ontspannen in de monumentale sferen van het Arsenaal? Boek dan deze kamer en ervaar het zelf!

Afbeelding
Afbeelding

Unieke eigenschappen

  • Suite 004 is 21 m2 en geschikt voor maximaal twee personen
  • Tweepersoonsbed
  • Regendouche, wastafel, toilet, föhn en verzorgingsproducten van Karmameju
  • QLED Televisie met Control4 touchscreen afstandsbediening en een hoogwaardig geluid van Bang&Olufsen

Overige eigenschappen

  • Climate control
  • Koffiezetapparaat, waterkoker en koffie en thee van SMIT&DORLAS
  • Minibar met verfrissende dranken en kleine snacks
  • Kluis

Optioneel: In Suite 004 zijn honden tot 30 kg welkom. Vraag naar de voorwaarden.

 

Afbeelding
Afbeelding

Nidum partners

De Nidum partners die aan deze kamer hebben meegewerkt zijn:
AEQUINOX, Airspot, BY EVE Light Design, Douglas & Jones, Geberit, Hans Grohe, JAB AnstoetzKeijser&CoMarike, Mr-Beau, Nidum StoreSMIT&DORLAS, The Furnery en Your Walls.

Daarnaast vind je ook de luxe producten terug van:
Bang&Olufsen, Dauby, Karmameju en The Collectie.

Het design

Nathalie van Noordenne en Lonneke van der Weyden hebben voor vriendelijke en zachte kleuren gekozen voor Suite 004. Nathalie: “Het was erg leuk om deze kamer te ontwerpen. De grootte zorgde voor een uitdaging, maar door het openbreken van het plafond ontstond een prachtige nok met nieuwe mogelijkheden.” In de houten wandbekleding, die over de volledige wand is geplaatst, is een kast en bureau gemaakt. Vanuit het zitje kijk je uit over de binnentuin en de monumentale kazematten. Lonneke: “Ik houd van kunst en wilde dit in onze kamer ook terug laten komen. De schilderijtjes heb ik in de loop der tijd verzameld en hebben nu een plekje in Suite 004 gekregen!”

Afbeelding
Afbeelding

Zachte materialen en warme kleuren

Zowel in de badkamer als het toilet worden de gemarmerde tegels gecombineerd met een houten wand. Nathalie: “Door de beperkte vierkante meters was het sanitair even een puzzel. Door de combinatie van materialen hebben beide ruimtes een bijzondere uitstraling. De regendouche geeft de gast een luxe gevoel.” De combinatie van het warme hout met de messing details in de deurknoppen en -klink. Lonneke: “Door de kleinere ruimte hebben we samen gezocht naar een creatieve oplossing die nog steeds luxe en warm aanvoelde. Volgens mij zijn we daarin geslaagd!”

De designers

Suite 004 is ontworpen door Nathalie van Noordenne en Lonneke van der Weyden. Lonneke is eigenaar van Keijser&Co en Nathalie kiest vaak voor de maatwerkmeubelen van het interieurbedrijf. Zo is een vriendschap ontstaan en een ontwerp voor Nidum Boetiekhotel als gezamenlijk project. Nathalie werkt aan luxe interieurs voor zowel de residentiële, zakelijke als horecasector. Ze vindt het belangrijk om een ruimte te creëren waar mensen zich thuis voelen. Als eigenaar van Keijser&Co is Lonneke vaak bezig met de inrichting van projecten van klanten, zowel particuliere als hospitalityprojecten. Daarnaast heeft ze ook de showrooms van Keijser&Co en restaurant Ovum ingericht.

Afbeelding

Boek deze kamer nu

Wil jij overnachten in deze luxe cozy suite met uitzicht op de monumentale kazematten? Boek dan Suite 004 via de onderstaande button. Je wordt doorverwezen naar ons reserveringssysteem, waar je de kamer kunt boeken. Daar kun je ook kiezen voor eventuele upgrades en een ontbijt.