Home Suite 002
Afbeelding

Luxe Design Suite

Met het vrijstaande bad op de verhoging en het zitje bij de haard heeft ontwerper Feran Thomassen in Suite 002 een designsuite gecreëerd die haar gasten veel ontspanning biedt. Het zwart-witte thema is tot in de details doorgevoerd en met de metershoge illustratie op het behang kijk je je ogen uit.

Luxe faciliteiten

Naast een comfortabel bed met knisperend linnen biedt Suite 002 moderne faciliteiten waaronder een flatscreen televisie, climate control, gratis wifi en een minibar met verfrissingen. De suite heeft niet alleen een vrijstaand bad, maar ook een regendouche. De skin- en haircare van het Deense lifestylemerk Karmameju maken het luxegevoel compleet.

Zie jij jezelf al ontspannen in de monumentale sferen van het Arsenaal? Boek dan deze kamer en ervaar het zelf!

Afbeelding
Afbeelding

Unieke eigenschappen

  • Suite 002 is 34 m2 en geschikt voor maximaal twee personen
  • Tweepersoonsbed
  • Vrijstaand bad, inloopdouche, wastafel, toilet, föhn en verzorgingsproducten van Karmameju
  • OLED Televisie met Control4 touchscreen afstandsbediening en een hoogwaardig geluid van Bang&Olufsen
  • Bio-ethanol haard

Overige eigenschappen

  • Climate control
  • Koffiezetapparaat, waterkoker en koffie en thee van SMIT&DORLAS
  • Minibar met verfrissende dranken en kleine snacks
  • Kluis

Optioneel: In Suite 002 zijn honden tot 30 kg welkom. Ook een babybedje is bij te boeken. Vraag naar de voorwaarden.

 

Afbeelding
Afbeelding

Nidum partners

De Nidum partners die aan deze kamer hebben meegewerkt zijn:
AEQUINOX, AirspotBY EVE Light Design, Cheminée, Douglas & Jones, Geberit, Hans Grohe, JAB AnstoetzKeijser&CoMarike, Mr-Beau, Nidum Store, SMIT&DORLAS en Your Floor.

Daarnaast vind je ook de luxe producten terug van:
Bang & Olufsen, Bloemen Parket, Daisy James, EST-1966, Karmameju en The Collectie.

Het design

Suite 002 is door Feran Thomassen ontworpen in zwart-wit tonen. De kamer heeft een verhoging, en vanuit daar zie je de indrukwekkende illustratie die tot in de nok reikt. Op dit decoratieve behang zie je verschillende vogels, die een link vormen met Nidum, Latijn voor ‘nest’. Dit symbool én het zwart-witte thema komen ook terug in enkele kunstwerken, die Feran speciaal voor deze suite heeft gemaakt.

“Het podium maakt de kamer extra bijzonder. Daardoor kun je vanuit het hogere deel naar buiten te kijken en vanuit het bad en het bureau de ruimte overzien. Je beleeft de hoge ruimte daardoor beter. Het vrijstaande bad op deze verhoging geeft een rijk gevoel. Alle functies staan bovendien in contact met elkaar. Met eiken en zwart-wit hebben we nuances aangebracht.”

Afbeelding
Afbeelding

Mix van soberheid en elegantie

“De mix van zwarte wanden, de zwarte eiken visgraatvloer, het zwart-witte tegelwerk en de illustratie geven de ruimte een spannende mix van soberheid en elegantie. De kleur in deze kamer is ’s avonds via de led-strook op de zwarte wand aan of uit te zetten en geeft de kamer een clubachtige setting.”

Feran ziet de lange zwarte wand als het belangrijkste ontwerpelement. Deze deelt de ruimte op in een entreegedeelte en het kamerdeel en biedt daarnaast ook de ruimte voor het toilet en de inloopdouche. Aan de andere zijde is functioneel gecombineerd met design: een kastenwand die doorloopt in de sfeervolle haard.

De designer

Feran Thomassen is een bekende interieurontwerper binnen de hospitalitybranche. Restaurant Graphite, Eden Manor Hotel Amsterdam en Kasteel Daelenbroeck Herkenbosch zijn enkele van zijn ontwerpen. Voor zijn ontwerp voor het Hard Rock Hotel Amsterdam American ontving hij een Entree Award. Daarnaast heeft hij ook een bijdrage geleverd aan het ontwerp van restaurant Ovum, het inpandige restaurant van Nidum. De ontwerpen van Feran kenmerken zich door schoonheid, elegantie en comfort.

Afbeelding

Boek deze kamer nu

Wil jij overnachten in deze strakke zwart-witte suite? Boek dan Suite 002 via de onderstaande button. Je wordt doorverwezen naar ons reserveringssysteem, waar je de kamer kunt boeken. Daar kun je ook kiezen voor eventuele upgrades en een ontbijt.