Home Suite 001
Afbeelding

Luxe Design Suite

Suite 001 is een van de grotere suites van Nidum Boetiekhotel en heeft veel lichtinval. De dames van ME Design en FAM Design ontwierpen deze kamer en creëerden een zachte, vrouwelijke uitstraling door te werken met roze tinten en zachte materialen. Deze suite is door de roze kleuren zeker niet alleen geschikt voor dames; iedereen geniet van het design en de luxe faciliteiten van deze kamer.

Luxe faciliteiten

Naast een comfortabel bed met knisperend roze linnen biedt Suite 001 moderne faciliteiten waaronder een flatscreen televisie, climate control, gratis wifi en een minibar met verfrissingen. De open badkamer heeft niet alleen een vrijstaand bad, maar ook een regendouche. In de suite vind je skin- en haircare van het Deense lifestylemerk Karmameju.

Zie jij jezelf al ontspannen in de monumentale sferen van het Arsenaal? Boek dan deze kamer en ervaar het zelf!

Afbeelding
Afbeelding

Unieke eigenschappen

  • Suite 001 is 43 m2 en geschikt voor maximaal twee personen
  • Tweepersoonsbed met bedlinnen van Four Leaves
  • Open badkamer met een vrijstaand bad, regendouche, wastafel, toilet, föhn en verzorgingsproducten van Karmameju
  • QLED Televisie met Control4 touchscreen afstandsbediening en een designspeaker van DevoonSounds
  • Bio-ethanol haard

Overige eigenschappen

  • Climate control
  • Koffiezetapparaat, waterkoker en koffie en thee van SMIT&DORLAS
  • Minibar met verfrissende dranken en kleine snacks
  • Kluis

Optioneel: In Suite 001 zijn honden tot 30 kg welkom. Ook een babybedje of extra personenbed zijn bij te boeken. Vraag naar de voorwaarden.

Afbeelding
Afbeelding

Nidum partners

De Nidum partners die aan deze kamer hebben meegewerkt zijn:
AEQUINOX, AirspotBY EVE Light Design, Cheminée, Douglas & Jones, Geberit, Hans Grohe, JAB AnstoetzKeijser&CoMarike, Mr-Beau, Nidum Store, SMIT&DORLAS en Your Floor.

Daarnaast vind je ook de luxe producten terug van:
Arte, Devoonsounds, Four Leaves, Karmameju, Lumiere, Max View en The Collectie.

Het design

Het ontwerp van Suite 001 is zacht en vrouwelijk met roze tinten. Famke Van Eerd – Heinrichs, Maartje Dias – Heinrichs en Esmée Heinrichs – Joosten creëerden in deze hoge ruimte een vrouwelijke een lichtrijke kamer. Hun inspiratiebron voor deze suite was een vogeltje. Naast dat het passend is voor Nidum (Latijn voor ‘nest’), heeft de vogel ook een symbolische betekenis: een ode aan hun overleden moeder Marijke. Zij was niet alleen degene die hen introduceerde met Aard en Lonneke, de eigenaren van Nidum Boetiekhotel en interieurbedrijf Keijser&Co, maar ook met het interieurvak.

Afbeelding
Afbeelding

Zacht en vrouwelijk

“Dankzij onze moeder is het mogelijk dat wij haar passie kunnen doorzetten en met de mooie contacten die zij had met haar leveranciers is voor ons de weg gelegd. Wij zijn haar daar heel dankbaar voor. Als wij een roodborstje zien dan denken we altijd even aan haar.”
De blikvanger van de kamer is de roze lamp met kleine vogels. De roze tinten komen ook terug in het marmer, de wastafel en de handdoeken in de badkamer. “Roze is een zachte kleur en we hebben ook voor zachte materialen gekozen. In het fluweel en het behang komen de tinten terug. Wij staan voor huiselijk, warm, een interieur dat je als een warme deken om je heen krijgt. Dat hebben we hier laten zien”.

De designers

ME Design & Interior (Maartje Dias – Heinrichs en Esmée Heinrichs – Joosten) en FAM Design hebben voor Nidum Boetiekhotel de krachten gebundeld voor het ontwerp van Suite 001.
“Het is allemaal begonnen met onze moeder, Marijke Heinrichs – van der Valk. Zij was al jaren actief in de interieurbranche. Vanaf begin jaren ’90 heeft zij diverse Van der Valk Hotels de nieuwe uitstraling gegeven waar het tegenwoordig om bekend staat. Ze heeft daarnaast ook vele privéwoningen en bedrijven mogen vormgeven haar carrière.”

Afbeelding
Afbeelding

ME Design & FAM Design

“Marijke had een bijzondere band met Lonneke en Aard en zij werkte heel graag met hun samen. Maartje (dochter) en Esmée (schoondochter) van ME Design en Famke (dochter) van FAM Design zijn in haar voetsporen en gedachten verder gegaan. Inmiddels hebben we als ME Design en FAM Design al heel wat ontwerpen voor hotels, restaurants, bedrijven en privé woningen in binnen- en buitenland op onze naam staan. We zijn dan ook heel vereerd dat wij in het nieuwe avontuur van Lonneke en Aard een bijdrage mogen leveren.”

Boek deze kamer nu

Wil jij overnachten in deze zachte, roze en luxe suite? Boek dan Suite 001 via de onderstaande button. Je wordt doorverwezen naar ons reserveringssysteem, waar je de kamer kunt boeken. Daar kun je ook kiezen voor eventuele upgrades en een ontbijt.