Home Stijlvol Wonen
Thumbnail for Stijlvol Wonen

Stijlvol Wonen

AfbeeldingAfbeelding

Stijlvol Wonen Lezersactie

Speciaal voor de lezers van Stijlvol Wonen biedt Nidum Boetiekhotel een korting aan van 25 euro per overnachting. De code uit het magazine is in te vullen op de website, bovenin de balk met de gewenste datum. In de laatste stap van het boeken kun je een ontbijt bijboeken en eventuele andere wensen kenbaar maken. De code is geldig tot en met 29 februari 2024 en geldt niet tijdens de feestdagen.

Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact op via info@nidumboetiekhotel.nl.

Ovum lezersvoordeel
Bij restaurant Ovum ontvang je een gang gratis in combinatie met een overnachting. Lees hieronder meer over het voordeel voor Stijlvol Wonen lezers.

Restaurant Ovum

Maak je overnachting compleet met de culinaire beleving van Ovum. Het inpandige restaurant heeft sinds de opening in 2021 al twee keer in zowel de Lekker500 als de culinaire lijst van Gault&Millau gestaan. Via de website van Ovum kun je een tafel reserveren.

Lezersvoordeel
De lezers van Stijlvol Wonen ontvangen bij het reserveren van een diner bij een overnachting een gang extra. Vul bij de online reservering bij ‘opmerkingen’ Arrangement Stijlvol Wonen in, en je ontvangt de extra gang gratis. Dit betekent de vierde gang gratis bij een driegangenmenu of de vijfde gang gratis bij een viergangenmenu.

AfbeeldingAfbeelding