Home Contact

Openingstijden

Nidum Boetiekhotel is een onbemand hotel. Dat betekent dat er alleen tijdens het in- en uitchecken personeel aanwezig is. Je wordt ontvangen via de entree van restaurant Ovum aan de Sint Jorisstraat 32. Een medewerker zal je dan voorzien van een toegangspas, waarmee de suitedeur kan worden geopend en de deuren naar de suite. Tijdens de openingstijden van het restaurant is er altijd iemand beschikbaar om je vragen te beantwoorden.

Wil je een overnachting in ons Boetiekhotel boeken? Plaats dan je boeking telefonisch via 0486 745 755. Een medewerker van Ovum zal je meer vertellen over de beschikbaarheid, de prijzen en eventueel je suite reserveren.

Afbeelding

Openingstijden

Maandagop aanvraag
Dinsdag op aanvraag
Woensdagop aanvraag
Donderdaggeopend
Vrijdaggeopend
Zaterdaggeopend
Zondaggeopend

Contact

Nidum Boetiekhotel
St. Jorisstraat 32
5361 HD Grave
info@nidumboetiekhotel.nl 0486 745 765
Open route in Google Maps

Parkeren

Het parkeerterrein dat naast het Arsenaal ligt, biedt de mogelijkheid om zeer dichtbij te parkeren. Dit terrein is te bereiken (vanaf de N324) via de zijstraat aan de Trompetterstraat, rechts net voor Mary Chand.

Bekijk hier een kaart met de parkeermogelijkheden. Let op: er zijn diverse blauwe zones, waar je van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur maximaal twee uur mag parkeren (met een parkeerschijf).

Afbeelding

Contact opnemen

  • Heb je een vraag over Nidum Boetiekhotel? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via info@nidumboetiekhotel.nl, maar ook via het onderstaande formulier.

Nidum Boetiekhotel valt onder handelsnaam Nidum Horeca Exploitatie BV onder KVK-nummer 78300932.